Mai multă culoare
0 Flares 0 Flares ×

Cum RunKeeper-ul mă tot întreabă de ceva săptămâni dacă sunt bine şi dacă îl mai plac şi cum a fost prieten de nădejde, zic să nu îl dezamăgesc şi să îl scot iar prin oraş. De data asta însă, să mă revanşez, îl duc într-un loc mai special, la The Color Run. Ultimul de anul acesta, în 13 septembrie, pe Şoseaua Kiseleff.

Da, ştiu, cei 5km de alergare nu par neapărat atrăgători, mai ales dacă, la fel ca mine, ai cam chiulit în ultima vreme de la ‘antrenamente’. Partea bună e că de fapt nici nu contează în cât timp ajungi de la start la finish, nu cronometrează nimeni nimic, important e să te distrezi şi să arăţi asta, zâmbind cât mai entuziast aparatelor foto. Şi asta chiar e simplu de făcut.

Şi dacă tot ziceam de fotografii, dacă le faci tu sau vrei doar să arunci un ochi la cine e mai plin de vopsele, contul de Instagram dedicat evenimentului e un punct de inspiraţie. De urmărit şi râs. Eu mă şi imaginez cu un obraz verde brotăcel şi unul siclam, poate un azuriu turbat prin păr şi ceva mov pe dinţi. Nu mi-aş folosi imaginea pe CV, dar merge numai bine pentru o dimineaţă de luni. Sau marţi.

Dacă te-ai înscris deja şi aştepţi să se facă mai repede sâmbătă, foarte bine ai făcut, aşa bine că vreau să te premiez cu o pereche de ochelari de soare, o rochie tutu, nişte jambiere colorate şi nişte plicuri de pudră – ţinută şi accesorii de gală 🙂 . Un comentariu, în care să pui şi numărul înregistrării primit pe mail, e tot ce îţi cer. Restul ţine de noroc, că e cu tragere la sorţi.

13 se anunţă zi însorită, aşa că hai să alergăm împreună the happiest 5k on the planet. Să fie ai noştri cei mai cei. 😉

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Written by Anamaria

Crescută pe dealuri și prin copaci, am trecut prin liceu teatral, am studiat științe politice, am job într-o corporație și VISEZ. Ziua, noaptea, la prânz, dimineața. Nu sunt o persoană matinală. Mai multe informații găsești aici

This article has 4 comments

  1. Anamaria Reply

    Ta da da, Random.org a decis că îl vrea câştigător pe numărul 1. Raluca, mâine dimineaţă ne vedem la locul faptei, cu toate bunătăţile 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *